COSTA DE BARCELONA

COSTA DE BARCELONA

http://www.costadebarcelonamaresme.cat/index.php?part=agenda_evento&id_actividad=27094

CAMPIONAT MUNDIAL DE TOUCHSPARRING (Pineda de Mar)

Del 12/06/2013 fins el 16/06/2013 – Pineda de Mar

La propera setmana del 12-16 de Juny es celebrarà a Pineda de Mar el Campionat Mundial de Touchsparring.

Aquest Projecte s’està treballant des fa gairebé 1 any des de l’empresa catalana SIT EVENTS (Group Incoming DMC) en col·laboració amb la Federació WASCO (World All Styles Combat Organization) que te la seu a Itàlia, amb el seu president, el Sr Gianni Sarritzu i la secretària, la Sra Victòria Abugova.

El Touchsparring és una modalitat esportiva d’Arts Marcials, semblant al Taekwondo, no olímpica en què s’ensenya la disciplina i l’autocontrol, ja que la finalitat és tocar al contrincant però sense colpejar. Al Campionat participaran diferents Federacions de Taekwondo així com de Kung-Fu.

Els participants seran de diferents edats, des de nens fins adults, així com de diferents nivells. Participaran uns 250 esportistes de diferents països, entre ells Itàlia, Noruega, Azerbaidjan, Uzbekistan i Kazakhstan entre d’altres.

Els dies de Competició són el 13-14 i 15 de Juny. La cerimònia d’obertura tindrà lloc el dia 13 a les 09:30 h del matí, amb els representants de l’Organització així com amb l’Ajuntament de Pineda de Mar, Spagnamania i Sit Events (Group Incoming DMC) com l’agència oficial.

El Campionat és celebrarà al Pavelló «Nino» Buscató de Pineda de Mar a C / Barcelona 35 i l’entrada serà gratuïta. Els horaris de les competicions seran de 9-13h i de 15-19h, fent-se lliurament de les medalles i trofeus cada dia segons els diferents classificacions.

Tots els equips estaran allotjats a Pineda de Mar i esperem una gran afluència de públic, no només local sinó de molts clubs esportius de la zona per donar a conèixer aquest esport que encara no te cap representació ni catalana ni espanyola.